Raksts: Bruschetta ar asām sardīnēm
Bruschetta ar asām sardīnēm
Sastāvdaļas:
- 1-2 kārbas Papa Anzóis sardīņu olīveļļā ar Malagueta čili piparu (nr. 3)
- Grauzdēta tradicionāla maizes šķēles
- Ķiršu tomāti
- Sīpols
- Bazilika lapiņas
- Smalki sagriezti ķiploki
- Pipari un sāls pēc garšas
Pagatavošanas metode:
- Sagrieziet maizi biezās šķēlēs.
- Atveriet sardīņu kārbu un nedaudz uzlejiet eļļu uz maizes.
- Novietojiet maizi uz grila vai pannā, lai grauzdētu.
- Kad maize sāk brūnēt, uz tās uzlieciet smalki sagrieztu ķiploku, sīpolu un ķiršu tomātiņus.
- Atstājiet vēl dažas minūtes, līdz tomāti sāk izdalīt sulas.
- Pēc garšas pievienojiet piparus un sāli.
- Uz maizes lieciet istabas temperatūras sardīnes, vēlreiz apšlakstiet ar eļļu un pārkaisiet ar baziliku.
Pasniedziet kopā ar labu vīnu vai ūdeni, kas aromatizēts ar sezonālajiem augļiem.
Atstāt komentāru
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.