Raksti

Sardīņu diena: mazas zivis ar lielu stāstu un garšu, kas atgādina Atlantijas jūru
24. novembrī tiek svinēta Sardīņu diena – lieliska iespēja no jauna atklāt šīs mazas, bet īpašas portugāļu zivis. Roku darbs, bagāta garša un ilgtspējīga zveja – portugāļu sardīnes ir īsts Atlantij...
Lasīt vairāk
Beata Nicholson: sardīņu fane un mūsu iedvesma!
Slavenā kulinārijas personība Beata Nicholson savos "Instagram" stāstos dalījās ar mīlestību pret portugāļu konservētām sardīnēm, piedāvājot ātru un uzturvielām bagātu ēdienu ar svaigiem dārzeņiem ...
Lasīt vairāk
Kā saglabāt D vitamīna līmeni pēc vasaras
Izvairieties no D vitamīna trūkuma rudenī un ziemā: uzziniet, kāpēc D vitamīns ir tik svarīgs imunitātei, garastāvoklim un kauliem, cik daudz nepieciešams un kāpēc Portugāles sardīnes konservos ir ...
Lasīt vairāk
Perfekts vasaras vakars: portugāļu sardīnes, vīns un jūras smarža
Jūras smarža, silts smilšu pieskāriens, glāze baltvīna un viena neliela bundžiņa portugāļu sardīņu – reizēm tieši tik daudz pietiek, lai vasaras vakars kļūtu neaizmirstams. Atklājiet, kā vienkāršas...
Lasīt vairāk
Uzturs, sports un sardīnes: veselības apzinīgu sabiedrotie
Sardīnes – neliels, bet ārkārtīgi barojošs "superprodukts", ko izvēlas sportisti un veselīga dzīvesveida entuziasti. Šis produkts, kas ir bagāts ar augstas kvalitātes olbaltumvielām, omega-3 tauksk...
Lasīt vairāk
Jauns un stilīgs konservēto zivju kults bāros
Pamēģiniet kādreiz apmeklēt stilīgāko "Millennials" paaudzes vīna bāru Rietumeiropā, un jūs atklāsiet jaunumu – jautru zivju un vīna garšu un smaržu sajaukumu. Tā ir jaunākā bāru un restorānu tende...
Lasīt vairāk