Pāriet uz saturu

Preču grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Rudzu maizes un sardīņu sviestmaize

Ruginės duonos ir sardinių sumuštinis

Rudzu maizes un sardīņu sviestmaize

Sastāvdaļas:

  • 2 šķēles rudzu maizes
  • 120 g sardīņu (konservētu olīveļļā, notecinātu)
  • 5 g majonēzes
  • 1 tējkarote čili mērces (vai sardīņu ar čili olīveļļā)
  • 2 tējkarotes smalki sagrieztu ķiploku
  • 1/2 tējkarote laima sulas
  • 1/4 tējkarote sāls
  • Šķipsna melno piparu

Pagatavošanas veids:

  • Apceptiet rudzu maizes šķēles.
  • No sardīņu kārbas noteciniet olīveļļu un ielejiet bļodā. Ar dakšiņu sadrupiniet sardīnes.
  • Pievienojiet majonēzi, čili mērci, ķiplokus (ja vēlaties, atstājiet nedaudz apdarei), laima sulu, sāli un melnos piparus. Vēlreiz labi samaisiet ar dakšiņu.
  • Sagrieziet mazos tomātus un pievienojiet bļodā vai apcepiet pāris minūtes pannā.
  • Uz grauzdētās rudzu maizes uzlieciet sardīņu maisījumu, tomātus un atlikušos ķiplokus, ja nedaudz atstājāt apdarei.

Atstāt komentāru

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Citas receptes

Receptas: makaronai su sardinėmis

Portugāļu sardīņu makaroni ar citronu, kapariem un čili pipariem

Šis ātri pagatavojamais portugāļu sardīņu spageti ēdiens ir ideāls izvēle, kad vēlaties garšīgu un veselīgu maltīti. Ar čili, citrona un ķiploku pikantumu, kā arī sardīņu un kaperu bagātīgo garšu, ...

Lasīt vairāk
Algarvės tunu įdarytos bulvės

Algarves tuna pildītās kartupeļu bumbiņas

Pasniegti kopā ar svaigu zaļo salātu, sīpolu un brokoļu pusi, šie pildītie kartupeļi ir apmierinoša un barojoša maltīte, kas lieliski līdzsvaro garšas un tekstūras.Šis gardais ēdiens ietver vidējus...

Lasīt vairāk