Raksts: Rudzu maizes un sardīņu sviestmaize
Rudzu maizes un sardīņu sviestmaize
Sastāvdaļas:
- 2 šķēles rudzu maizes
- 120 g sardīņu (konservētu olīveļļā, notecinātu)
- 5 g majonēzes
- 1 tējkarote čili mērces (vai sardīņu ar čili olīveļļā)
- 2 tējkarotes smalki sagrieztu ķiploku
- 1/2 tējkarote laima sulas
- 1/4 tējkarote sāls
- Šķipsna melno piparu
Pagatavošanas veids:
- Apceptiet rudzu maizes šķēles.
- No sardīņu kārbas noteciniet olīveļļu un ielejiet bļodā. Ar dakšiņu sadrupiniet sardīnes.
- Pievienojiet majonēzi, čili mērci, ķiplokus (ja vēlaties, atstājiet nedaudz apdarei), laima sulu, sāli un melnos piparus. Vēlreiz labi samaisiet ar dakšiņu.
- Sagrieziet mazos tomātus un pievienojiet bļodā vai apcepiet pāris minūtes pannā.
- Uz grauzdētās rudzu maizes uzlieciet sardīņu maisījumu, tomātus un atlikušos ķiplokus, ja nedaudz atstājāt apdarei.
Atstāt komentāru
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.