Pāriet uz saturu

Preču grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Olas pildītas ar tunča pastēti

Tunų paštetu įdaryti kiaušiniai

Olas pildītas ar tunča pastēti

Olas, pildītas ar tunča pastēti: ideāls uzkodu ēdiens jebkurai situācijai

Izbaudiet izsmalcinātu garšu ar šīm olām, kas pildītas ar tunča pastēti – vienkārša, bet eleganta recepte, kas izceļ portugāļu Tunča pastētes | Manná bagātīgo garšu. Ideāli piemērotas ballītēm, ātrām uzkodām vai uzturvielām bagātam ēdienam – šīs pildītās olas noteikti pārsteigs jūs un jūsu viesus!


Sastāvdaļas

  • 6 lieli vārīti olas
  • 1 bundžiņa Tunča pastētes | Manná (nopērkama šeit)
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 1 ēdamkarote Dižonas sinepju (pēc izvēles, papildus pikantumam)
  • Smalki sagriezti lociņi (dekorēšanai)

Pagatavošanas instrukcija

Sagatavojiet olas

Uzmanīgi nolobiet vārīto olu čaumalas, lai baltumi paliktu veseli. Pārgrieziet olas gareniski uz pusēm un maigi izņemiet dzeltenumus. Dzeltenumus ievietojiet bļodā.

Pagatavojiet pildījumu

Ar dakšiņu saspaidiet dzeltenumus līdz viendabīgai masai. Pievienojiet Tunča pastēti | Manná, majonēzi un, ja vēlaties, Dižonas sinepes. Samaisiet, līdz iegūstat krēmīgu un vienmērīgu konsistenci. Pēc garšas varat pievienot nedaudz sāls vai piparus.

Pildiet olas

Ar karoti vai konditorejas maisiņu pildiet olu baltumus ar sagatavoto pildījumu, dāsni piepildot katru pusīti.

Dekorējiet

Dekorējiet katru pildīto olu ar smalki sagrieztiem lociņiem, lai piešķirtu estētisku izskatu un papildu garšu.

Atsaldējiet un pasniedziet

Izvietojiet pildītās olas uz servēšanas šķīvja un ievietojiet ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm, lai tās atdzesētu. Pasniedziet kā uzkodu, ballīšu ēdienu vai vieglu piedevu.


Kāpēc izvēlēties Tunča pastēti | Manná šai receptei?

Tunča pastēte | Manná tiek gatavota no augstākās kvalitātes portugāļu tunča, kas bagātināta ar autentiskām garšvielām. Tai ir krēmīga tekstūra un izteiksmīga garša, kas jebkuram ēdienam piešķir izsmalcinātību. Šī pastēte ir ne tikai viegli izmantojama dažādās receptēs, bet arī lieliski sader ar daudziem ēdieniem un uzkodām.

Iegādājieties tagad un izbaudiet Portugāles garšas savā virtuvē!


Ideālas kombinācijas

Šīs olas, pildītas ar tunča pastēti, lieliski sader ar:

  • Svaigām zaļumu salātiem
  • Kraukšķīgu rudzu vai pilngraudu maizi
  • Glāzi viegla baltvīna vai atsvaidzinošu dzērienu

Šī recepte piemērota 2–3 personām.


Pasūtiet tunča pastēti tiešsaistē

Vai vēlaties izmēģināt šo recepti? Pasūtiet Tunča pastēti | Manná jau šodien no Sardinele.lv un pārsteidziet savus tuvākos ar nevainojamu uzkodu!


Šis teksts pielāgots, lai uzrunātu latviešu auditoriju, vienlaikus saglabājot dabīgu un viegli uztveramu stilu.

Atstāt komentāru

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Citas receptes

Skumbrių filė "Vilão" padaže su rugine duona

Makreles fileja "Vilão" mērcē ar rupjmaizi

Makreles fileja „Vilão“ mērcē ar rupjmaizi – ātrs un garšīgs ēdiens no gardās Briosa Gourmet makreles ar olīveļļu, čili pipariem un garšvielām. Makreles fileja tiek pasniegta ar kraukšķīgu, grauzdē...

Lasīt vairāk