Pāriet uz saturu

Preču grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Makreles fileja "Vilão" mērcē ar rupjmaizi

Skumbrių filė "Vilão" padaže su rugine duona

Makreles fileja "Vilão" mērcē ar rupjmaizi

Makreles fileja „Vilão“ mērcē ar rupjmaizi — pagatavošana aizņems tikai dažas minūtes, bet rezultāts pārsteigs ar savu garšu!

Recepta sastāvdaļas:

  • 1 bundžiņa “Briosa Gourmet makreles fileja „Vilão“ mērcē” (sastāvs: makrele, olīveļļa, čili pipari, sīpoli, ķiploki, pētersīļi, raudene, pipari un sāls)
  • Dažas šķēles rudzu maizes, apgrauzdētas   

Pagatavošanas veids

Sagatavojiet makreles fileju

  • Atveriet **Briosa Gourmet makreles fileja „Vilão“ mērcē** bundžiņu.
  • Uzmanīgi izņemiet filejas un novietojiet tās uz šķīvja. Neaizmirstiet pievienot atlikušo mērci no bundžiņas, kurā ir gardā olīveļļa, čili pipari, sīpoli, ķiploki, pētersīļi un garšvielas.

Grauzdējiet rupjmaizi:

  • Vieglā grauzdējiet 2 rupjmaizes šķēles, līdz tās kļūst kraukšķīgas un zeltainas.
  • Sagrieziet maizi pusītēs vai mazākos gabaliņos, lai būtu ērtāk ēst.


Kopā likšana:

  • Novietojiet grauzdēto rupjmaizi uz šķīvja blakus makreles filejai.
  • Ja vēlaties, varat papildus pārslacīt olīveļļu gan zivīm, gan maizei, lai garšas kļūtu vēl bagātākas.


Dekorēšana (nav obligāta):

  • Ja vēlaties, varat pārkaisīt nedaudz kaltētas raudenes uz ēdiena, lai pievienotu papildu svaigu garšaugu garšu.


Pasniegšana:

  • Pasniedziet uzreiz, kamēr zivs ir tikko no bundžiņas, bet maize ir silta un kraukšķīga. Tas radīs izcilu tekstūru kombināciju – kraukšķīga maize un maiga, garšīga makrele.

 

Bom Apetite!

 

Atstāt komentāru

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Citas receptes

Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Asu portugāļu sardīņu virtuli (empanados)

Asie sardīņu virtulīši (empanados) ir garšīga un unikāla uzkoda, kurā lieliski apvienojas portugāļu konservētās sardīnes ar asām garšvielām un trauslu, rokām gatavotu mīklu.

Lasīt vairāk