Raksts: Sardīņu omlete
Sardīņu omlete
Olu kultenis ir lieliska izvēle vienkāršām, bet sātīgām brokastīm! Pagatavojiet interesantāku olu kulteni, pievienojot portugāļu sardīnes un papildinot to ar sausiem vistas buljona garšvielām.
Sardīņu omletes receptes sastāvdaļas
- 1 tējkarote cepamās eļļas vai sviesta
- 1 sīpols, smalki sakapāts
- 1 bundža portugāļu sardīņu olīveļļā
- ½ vistas buljona kubiņa
- ½ glāzes ūdens
- 3 olas
Sardīņu omletes pagatavošanas veids
Lai saglabātu omletes maigumu un krēmīgumu, cepiet to uz zemas uguns un nesteidzoties.
Sāciet ar sīpolu apcepšanu nelielā eļļas daudzumā vidēja izmēra pannā uz vidējas uguns.
Pievienojiet portugāļu konservētas sardīnes, ūdeni un vistas buljona kubiņu. Samaziniet uguni līdz minimumam un pagaidiet, līdz uzvārās un garšvielu kubiņš pilnībā izšķīst.
Pakāpeniski pievienojiet olu maisījumu pannā. Sāciet ar 1/2 porcijas, pagaidiet, līdz olas sacietē, pirms pievienojat atlikušo olu maisījuma daļu.
Pasniedziet karstu un baudiet ar grauzdētu mīļākās maizes šķēli.
Labu apetīti!
Atstāt komentāru
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.