Pāriet uz saturu

Preču grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Sardīņu omlete

Sardinių kiaušinienė

Sardīņu omlete

Olu kultenis ir lieliska izvēle vienkāršām, bet sātīgām brokastīm! Pagatavojiet interesantāku olu kulteni, pievienojot portugāļu sardīnes un papildinot to ar sausiem vistas buljona garšvielām.


Sardīņu omletes receptes sastāvdaļas

  • 1 tējkarote cepamās eļļas vai sviesta
  • 1 sīpols, smalki sakapāts
  • 1 bundža portugāļu sardīņu olīveļļā
  • ½ vistas buljona kubiņa
  • ½ glāzes ūdens
  • 3 olas


Sardīņu omletes pagatavošanas veids

Lai saglabātu omletes maigumu un krēmīgumu, cepiet to uz zemas uguns un nesteidzoties.

Sāciet ar sīpolu apcepšanu nelielā eļļas daudzumā vidēja izmēra pannā uz vidējas uguns.

Pievienojiet portugāļu konservētas sardīnes, ūdeni un vistas buljona kubiņu. Samaziniet uguni līdz minimumam un pagaidiet, līdz uzvārās un garšvielu kubiņš pilnībā izšķīst.

Pakāpeniski pievienojiet olu maisījumu pannā. Sāciet ar 1/2 porcijas, pagaidiet, līdz olas sacietē, pirms pievienojat atlikušo olu maisījuma daļu.

Pasniedziet karstu un baudiet ar grauzdētu mīļākās maizes šķēli.

Labu apetīti!

                

Atstāt komentāru

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Citas receptes

Portugališkas Escabeche padažas konservuotų žuvų gamyboje

Portugāļu Escabeche mērce konservētām zivīm

Escabeche mērce zivju konservu nozarē kļūst populāra tās spējas dēļ bagātināt zivju garšu un palielināt produkta pievilcību. Šis marinējums, kas izgatavots no olīveļļas, etiķa, sīpoliem, ķiplokiem ...

Lasīt vairāk
Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis

Portugāļu sardīņu un ananāsu karstais sviestmaize

Šī karstā sviestmaize ir lielisks augļu un zivju apvienojums. Šī sviestmaize piedāvā diezgan neparastu sastāvdaļu kombināciju, tāpēc tā noteikti ir vērta izmēģināt. Ātri pagatavojams ēdiens sniegs ...

Lasīt vairāk