Pāriet uz saturu

Preču grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Algarves tuna pildītās kartupeļu bumbiņas

Algarvės tunu įdarytos bulvės

Algarves tuna pildītās kartupeļu bumbiņas

Sastāvdaļas:

  • 6 vidējās kartupeļi
  • 2 Algarves tuna uzkoda, Saboreal
  • Koriandrs
  • Nedaudz sāls un olīveļļa pēc garšas

Garnīrs:

  • Zaļās salāti
  • Sīpoli
  • Brokoļi

    Pagatavošanas metode:

    • Ielieciet kartupeļus katlā un pārklājiet ar ūdeni, pievienojot šķipsnu sāls. Vārīt, līdz kartupeļu miza sāk plaisāt.
    • Izņemiet kartupeļus un ļaujiet tiem atdzist. Horizontāli vairākas reizes iegrieziet kartupeļus.
    • Noņemiet daļu iekšējā kartupeļa.
    • Bļodā samaisiet noņemto kartupeļu mīkstumu ar Algarves tuna uzkodu Saboreal, smalki sagriezto koriandru un lieciet šo kartupeļu pildījumu atpakaļ kartupelī.
    • Garšojiet ar olīveļļu un sāli.
    • Pasniedziet ar zaļām dārzeņiem un salātu lapām, kā arī sīpoliem.

      Labu apetīti!

      Atstāt komentāru

      Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

      Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

      Citas receptes

      Ruginės duonos ir sardinių sumuštinis

      Rudzu maizes un sardīņu sviestmaize

      Rudens sardīņu sviestmaize ar rupjmaizi. Šis viegli pagatavojamais gardums ir ideāli piemērots gan uzkodām, gan vieglām maltītēm, lai apmierinātu ne tikai apetīti, bet arī izsmalcinātākās garšas vē...

      Lasīt vairāk
      Bruschetta su aštriomis sardinėmis

      Bruschetta ar asām sardīnēm

      Izbaudiet šo gardo pikanto sardīņu bruschettu, kas apvieno bagātīgās Papa Anzóis sardīņu garšas ar Malagueta čili asumu. Sāciet, grauzdējot biezas tradicionālās maizes šķēles, pēc tam papildiniet a...

      Lasīt vairāk