Raksts: Algarves tuna pildītās kartupeļu bumbiņas
Algarves tuna pildītās kartupeļu bumbiņas
Sastāvdaļas:
- 6 vidējās kartupeļi
- 2 Algarves tuna uzkoda, Saboreal
- Koriandrs
- Nedaudz sāls un olīveļļa pēc garšas
Garnīrs:
- Zaļās salāti
- Sīpoli
- Brokoļi
Pagatavošanas metode:
- Ielieciet kartupeļus katlā un pārklājiet ar ūdeni, pievienojot šķipsnu sāls. Vārīt, līdz kartupeļu miza sāk plaisāt.
- Izņemiet kartupeļus un ļaujiet tiem atdzist. Horizontāli vairākas reizes iegrieziet kartupeļus.
- Noņemiet daļu iekšējā kartupeļa.
- Bļodā samaisiet noņemto kartupeļu mīkstumu ar Algarves tuna uzkodu Saboreal, smalki sagriezto koriandru un lieciet šo kartupeļu pildījumu atpakaļ kartupelī.
- Garšojiet ar olīveļļu un sāli.
- Pasniedziet ar zaļām dārzeņiem un salātu lapām, kā arī sīpoliem.
Labu apetīti!
Atstāt komentāru
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.