Raksts: Portugāļu sardīņu un ananāsu karstais sviestmaize
Portugāļu sardīņu un ananāsu karstais sviestmaize
Šis karstais sviestmaize ir lielisks augļu un zivju apvienojums. Šī sviestmaižu recepte piedāvā diezgan neparastu sastāvdaļu kombināciju, tāpēc tā noteikti ir vērta izmēģināt. Ātri pagatavojams ēdiens sniegs jaunu, pozitīvu garšas pieredzi.
Receptes sastāvdaļas
- 4 maizes šķēles
- 1 ēdamkarote majonēzes
- Šķipsniņa sāls un maltu melno piparu
- 2 tējkarotes marmelādes
- 4 kartupeļu čipsi
- 2 ananasa gabaliņi, plāni sagriezti
- 1-2 bundžas portugāļu sardīņu (nosusinātas zivis)
Gatavošanas veids
- Uzkarsējiet sviestmaižu cepšanas aparātu saskaņā ar ražotāja norādījumiem.
- Uzklājiet majonēzi uz 2 maizes šķēlēm. Uzklājiet marmelādi uz majonēzes.
- Apkaisiet ar sasmalcinātiem kartupeļu čipsiem.
- Uz čipsiem uzlieciet ananasa šķēles.
- Portugāļu sardīnes ielieciet bļodā un sasmalciniet ar dakšiņu. Izklājiet uz maizes šķēlēm.
- Pievienojiet sāli un piparus; uzklājiet atlikušās 2 maizes šķēles.
- Cepiet uzkarsētā sviestmaižu aparātā, līdz sviestmaizes kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas, apmēram 5 minūtes.
Labu apetīti!
Atstāt komentāru
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.