Pāriet uz saturu

Preču grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Portugāļu sardīņu un ananāsu karstais sviestmaize

Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis

Portugāļu sardīņu un ananāsu karstais sviestmaize

Šis karstais sviestmaize ir lielisks augļu un zivju apvienojums. Šī sviestmaižu recepte piedāvā diezgan neparastu sastāvdaļu kombināciju, tāpēc tā noteikti ir vērta izmēģināt. Ātri pagatavojams ēdiens sniegs jaunu, pozitīvu garšas pieredzi.

Receptes sastāvdaļas

  • 4 maizes šķēles
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • Šķipsniņa sāls un maltu melno piparu
  • 2 tējkarotes marmelādes
  • 4 kartupeļu čipsi
  • 2 ananasa gabaliņi, plāni sagriezti
  • 1-2 bundžas portugāļu sardīņu (nosusinātas zivis)


Gatavošanas veids

  • Uzkarsējiet sviestmaižu cepšanas aparātu saskaņā ar ražotāja norādījumiem.
  • Uzklājiet majonēzi uz 2 maizes šķēlēm. Uzklājiet marmelādi uz majonēzes.
  • Apkaisiet ar sasmalcinātiem kartupeļu čipsiem.
  • Uz čipsiem uzlieciet ananasa šķēles.
  • Portugāļu sardīnes ielieciet bļodā un sasmalciniet ar dakšiņu. Izklājiet uz maizes šķēlēm.
  • Pievienojiet sāli un piparus; uzklājiet atlikušās 2 maizes šķēles.
  • Cepiet uzkarsētā sviestmaižu aparātā, līdz sviestmaizes kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas, apmēram 5 minūtes.


Labu apetīti!

Atstāt komentāru

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Citas receptes

Sardinių kiaušinienė

Sardīņu omlete

Olu kultenis ir lieliska izvēle vienkāršām, bet sātīgām brokastīm! Pagatavojiet interesantāku olu kulteni, pievienojot portugāļu sardīnes un papildinot to ar sausiem vistas buljona garšvielām.

Lasīt vairāk
Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais

Portugāļu sardīņu uzkoda ar kajēnas pipariem

Portugāļu sardīņu uzkoda ar kajēnas pipariem. Šī ir ērta recepte, kas lieliski piemērota jebkādiem ātriem pasākumiem!

Lasīt vairāk