Pāriet uz saturu

Preču grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Portugāļu sardīņu uzkoda ar kajēnas pipariem

Portugališkų sardinių užtepėlė su kajeno pipirais

Portugāļu sardīņu uzkoda ar kajēnas pipariem

No sardīņu bundžas var viegli pagatavot asu uzkodu. Šī recepte ir ērta un lieliski piemērota ātriem pasākumiem.


Receptei nepieciešamās sastāvdaļas:

1 bundža konservētu sardīņu bez ādas un asakām. Der jebkurš no šiem produktiem: sardīnes bez ādas un asakām.

  • 100 g skābā krējuma, jogurta vai krējuma
  • dabīga citrona sula
  • 1 mazs šalotes vai cits sīpols, smalki sagriezts
  • neliela sauja pētersīļu, smalki sakapātu
  • šķipsniņa kūpinātas paprikas
  • šķipsniņa kajēnas piparu
  • šķipsniņa sīpolu granulu

 

Pagatavošanas veids

Izņemiet sardīnes un nosusiniet tās, olīveļļu atsevišķi pārlejot citā traukā. Šai uzkodai vislabāk piemērotas sardīnes bez ādas un asakām. Ar dakšiņu viegli saspaidiet sardīnes. Sajauciet skābo krējumu, jogurtu vai krējumu, pievienojiet nedaudz rīvētas citrona mizas un šļakatu citrona sulas, pievienojiet smalki sagrieztus sīpolus, pētersīļus, kūpinātu papriku, kajēnas piparus un sīpolu granulas. Sajauciet to ar sardīnēm, un pirms pasniegšanas apšļakstiet uzkodu ar olīveļļu, kas palika no sardīņu bundžas.

             


Labu apetīti ar SARDINELE!

 

Atstāt komentāru

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Citas receptes

Portugališkų sardinių ir ananasų karštas sumuštinis

Portugāļu sardīņu un ananāsu karstais sviestmaize

Šī karstā sviestmaize ir lielisks augļu un zivju apvienojums. Šī sviestmaize piedāvā diezgan neparastu sastāvdaļu kombināciju, tāpēc tā noteikti ir vērta izmēģināt. Ātri pagatavojams ēdiens sniegs ...

Lasīt vairāk
Aštrių portugališkų sardinių virtinukai (empanados)

Asu portugāļu sardīņu virtuli (empanados)

Asie sardīņu virtulīši (empanados) ir garšīga un unikāla uzkoda, kurā lieliski apvienojas portugāļu konservētās sardīnes ar asām garšvielām un trauslu, rokām gatavotu mīklu.

Lasīt vairāk