Raksts: Portugāļu sardīņu uzkoda ar kajēnas pipariem
Portugāļu sardīņu uzkoda ar kajēnas pipariem
No sardīņu bundžas var viegli pagatavot asu uzkodu. Šī recepte ir ērta un lieliski piemērota ātriem pasākumiem.
Receptei nepieciešamās sastāvdaļas:
1 bundža konservētu sardīņu bez ādas un asakām. Der jebkurš no šiem produktiem: sardīnes bez ādas un asakām.
- 100 g skābā krējuma, jogurta vai krējuma
- dabīga citrona sula
- 1 mazs šalotes vai cits sīpols, smalki sagriezts
- neliela sauja pētersīļu, smalki sakapātu
- šķipsniņa kūpinātas paprikas
- šķipsniņa kajēnas piparu
- šķipsniņa sīpolu granulu
Pagatavošanas veids
Izņemiet sardīnes un nosusiniet tās, olīveļļu atsevišķi pārlejot citā traukā. Šai uzkodai vislabāk piemērotas sardīnes bez ādas un asakām. Ar dakšiņu viegli saspaidiet sardīnes. Sajauciet skābo krējumu, jogurtu vai krējumu, pievienojiet nedaudz rīvētas citrona mizas un šļakatu citrona sulas, pievienojiet smalki sagrieztus sīpolus, pētersīļus, kūpinātu papriku, kajēnas piparus un sīpolu granulas. Sajauciet to ar sardīnēm, un pirms pasniegšanas apšļakstiet uzkodu ar olīveļļu, kas palika no sardīņu bundžas.
Labu apetīti ar SARDINELE!
Atstāt komentāru
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.